torsdag 18 oktober 2012


Tack...
Till Joel Alme med band, och tack till Konsertkungen.se för att ni vågar starta upp ett sådant projekt i vår lilla sovstad Kinna som det ännu är. Detta kan det förhoppningsvis bli ändring på om vi tar oss ut ur våra bubblor ibland. Vi har otroligt mycket bra musiker i vår kommun, och vi har massor med musikintresserade människor här också. Problemet är att vi många gånger är för bekväma och helst sitter hemma och ugglar istället. Många människor har man pratat med från vår kommun som sagt att man skulle bo i Göteborg typ så man kunde gå på lite konserter mitt i veckan.

Nu fick vi chansen...det var inte jättemycket folk såhär första gången, men i alla fall en fin liten skara som fick se och höra Joel Alme med band leverera en mycket fin konsert och ge oss något att värma oss med i höstmörkret. 

Denne sympatiske jordnära Alme som har båda fötterna på jorden och ett härligt kärleksfullt sätt att berätta sina små texter på. Till min stora glädje fick vi mot slutet höra en riktigt fin version av Jonathan Richmans "Just About Seventeen" också.

Tack än en gång för detta initiativ. Jag kommer åter!!

/Fogass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar